Zorgzoeker

Aanbieders filteren
Expertises
Registratie
Locatie

Daphne Voorhuis

Voorhuis sociaal maatschappelijke dienstverlening, Voorhuis SMD, is erop gericht u zo goed mogelijk te begeleiden bij psychiatrische, psychische of sociale problemen. Onze begeleiding is praktisch, deskundig en op uw behoeften en hulpvraag afgestemd.

Saskia Pietersen

Gespecialiseerd gezinshulpverlener in ouderschap na scheiding en het stiefouderschap voor ouder en kind. Mijn insteek is luisteren naar de vraag en samen met de hulpvrager kijken naar mogelijkheden, passend bij de individu, het gezin, systeem of relatie. De samenwerking aangaan met betrokkenen met een helder doel voor ogen.

Lydia Van Haren

Ik ondersteun ouders in de opvoeding wanneer deze niet vanzelfsprekend verloopt b.v. wanneer er sprake is van autisme, ADHD, beelddenken of anderszins.

Melissa Wessels

Samen gaan we op weg om jou weer te laten bloeien en groeien zodat jij weer in je kracht komt te staan. Ik denk altijd in mogelijkheden en door samen actief bezig te zijn met het paard of de pony en zul je ontdekken dat je dit snel gaat ervaren in het dagelijks leven. Het mooie is dat het niet belangrijk is of je ‘‘fan’’ bent van paarden of pony's, maar het belangrijkst is dat je graag wilt dat jouw doelen behaald worden. Na een traject ben jij weer een aantal stappen dichterbij gekomen bent naar hoe jij graag wilt zijn en hoe jij je graag wilt voelen. Want als je zelf niet bepaald wie je hebt, bepaald al heel snel een ander wie je bent. De sessies zijn afwisselend, actief en nooit saai. Hierdoor leer je snel en voelt het als ‘normaal’ om met jezelf bezig te zijn. In het kennismakingsgesprek gaan we samen kijken of deze vorm van coaching bij jou past en of ik je/jullie kan helpen met je hulpvraag.

Antoon Alberts

Door middel van oplossingsgerichte communicatie help ik de jongvolwassene zich te richten op zijn wens. We laten het probleem los en richten onze aandacht op het gewenste resultaat. Mijn boerderij 'Erve Amtal' is volledig ingericht voor het bieden van één-op-één maatwerk. Zo kunnen we bijvoorbeeld genieten van de rust in het bos, meer actie zoeken door het verzorgen van het terrein of de dieren of intensief sporten in de gym, alles is mogelijk.

Ronald Heukels

Ik verleen maatwerk door allereerst contact te maken met de situatie en echte behoefte van cliënt. Luisteren en onderzoeken. Vervolgens samen een plan maken.

Jaro Beijes

Heb je het idee dat je leven niet loopt zoals je graag zou willen? Heb je pijn en/of verdriet en weet je niet hoe je dat kwijt kunt raken? Wil je doen waar je blij van wordt, maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken of in moet vullen? Wil je een gezondere manier van leven? Heb je verdriet door verlies van een dierbare, een relatie of een andere manier van verandering in je leven? Heb jij een dierbare met problemen, waar jij je zorgen over maakt? Of ervaar jij last door gedrag van een dierbare en loop je hierin vast? Ik kan je helpen! Heb je een vraag op het gebied van seksualiteit? Ben je onzeker over je seksuele prestaties, je eigen seksualiteit of weet je niet hoe je jouw wensen afstemt met een ander? Ik kan je hierbij helpen! Samen met jou onderzoek ik welke behoeftes je hebt en wat ervoor nodig is om die behoeftes in te vullen. Doen waar je blij van wordt. Doen wat je wilt en weten wat daarvoor nodig is, dat is waar ik je bij kan helpen. Het leren accepteren van je mogelijkheden en onmogelijkheden. Bij mij is alles bespreekbaar. Ik kan goed luisteren, vooral tussen de regels door. Ik stel vragen en maak ingewikkelde onderwerpen concreet. Mijn werk- en levenservaring, geduld, humor en relativeringsvermogen zet ik graag in om jouw herstelproces te ondersteunen.

Anne Bronzewijker

Graag sta ik naast de persoon met een hulpvraag en probeer ik samen en denkend vanuit mogelijkheden oplossingen te vinden. Laagdrempelig insteken met erkenning en begrip voor de ontstane situatie vind ik belangrijk. Samen toewerken naar een balans op praktisch, sociaal en psychisch gebied.

Kim Jurgens

Ik help je graag of bied je graag ondersteuning bij dingen in het leven waarbij je vastloopt. Dat kan zijn, vastlopen in je werk/ school, vastlopen in je relatie (s). Vastlopen met jezelf, somberheid, piekeren. Je hebt in het verleden nare dingen meegemaakt, waar je nu nog last van hebt. Je loopt vast in de opvoeding van je kinderen, oa door eigen (oude) problemen. Je wilt verder, je verder ontwikkelen uit je patronen stappen en je weet niet hoe. Of dat nu komt omdat je hoog gevoelig bent of omdat je nare dingen hebt meegemaakt (Trauma). Graag help ik je, met inzicht krijgen, zelfvertrouwen, verwerken. Bij mij kan je ook terecht als je sport en therapie wilt combineren. Hardlopen, (Kick) boksen, wandelen & yoga.

Remko Schreurs

Ik wil graag door vertrouwen jou weer het gevoel en de vaardigheden geven zodat je zelf weer verder kan, dit kan zijn door over te nemen door samen te doen of door het je te laten doen. Na elke down is er een up.

Charon Boomkamp – Kuipers

Opgroeien, het gezin draaiende houden; voor veel gezinnen best lastig. Heb jij als jongere of ouder(s), meer ondersteuning nodig? Dan help ik je graag op weg. De ondersteuning die ik bied is persoonlijk, gericht op wat er kan, afgestemd op de woon/ werk en leefsituatie. Passend bij wat de jongere of ouder(s) en het gezin nodig hebben. Maatwerk bieden op basis van doordachte methodes, ervaring en de behoeften en mogelijkheden van de jongere of ouder(s) en het gezin; dat is waar ik sterk in ben. Voor wie Voor jongeren en ouder(s) met o.a. psychische problemen/ stoornissen, hoogsensitief, faalangst en ouder(s) met hulpvragen rondom de opvoeding van hun kinderen. Indicatie Om ambulante hulpverlening (WMO) te ontvangen, is een zorgindicatie van de gemeente nodig. Het persoonsgebonden budget (PGB) mag ook ingezet worden.

Robbert Noordhoek

Mensen met een uitdaging als gevolg van autisme of ADHD zijn succesvol in studie en werk, door ze met mijn betrokken en unieke ervaringsgerichte aanpak te helpen hun gebruiksaanwijzing en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

1 2 3 4