Zorgzoeker

Aanbieders filteren
Registratie
Expertises
Locatie

Martine Eppink

Samen op zoek gaan naar jouw mogelijkheden. Door bewust maken van het zelf en eigen handelen, bijvoorbeeld met de inzet van de hond of andere coachtools gaan we samen op zoek naar jouw mogelijkheden, tenslotte kunnen we geen gedrag afleren, maar kunnen we wel nieuw gedrag aanleren. 
Bij Elvi bieden we maatwerk, zowel ambulant als in 24/7 begeleiding.

Jaro Beijes

Heb je het idee dat je leven niet loopt zoals je graag zou willen? Heb je pijn en/of verdriet en weet je niet hoe je dat kwijt kunt raken? Wil je doen waar je blij van wordt, maar weet je niet hoe je dat kunt bereiken of in moet vullen? Wil je een gezondere manier van leven? Heb je verdriet door verlies van een dierbare, een relatie of een andere manier van verandering in je leven? Heb jij een dierbare met problemen, waar jij je zorgen over maakt? Of ervaar jij last door gedrag van een dierbare en loop je hierin vast? Ik kan je helpen! Heb je een vraag op het gebied van seksualiteit? Ben je onzeker over je seksuele prestaties, je eigen seksualiteit of weet je niet hoe je jouw wensen afstemt met een ander? Ik kan je hierbij helpen! Samen met jou onderzoek ik welke behoeftes je hebt en wat ervoor nodig is om die behoeftes in te vullen. Doen waar je blij van wordt. Doen wat je wilt en weten wat daarvoor nodig is, dat is waar ik je bij kan helpen. Het leren accepteren van je mogelijkheden en onmogelijkheden. Bij mij is alles bespreekbaar. Ik kan goed luisteren, vooral tussen de regels door. Ik stel vragen en maak ingewikkelde onderwerpen concreet. Mijn werk- en levenservaring, geduld, humor en relativeringsvermogen zet ik graag in om jouw herstelproces te ondersteunen.

Matthew Diemont

Ik combineer Boks-Coaching en sport op gedragsmatig/sociaal-emotioneel vlak. Het doel is dat het kind meer zelfvertrouwen gaat krijgen en zijn/haar emoties leert te herkennen. Het herkennen van emoties heeft als voordelen: Meer ruimte in je hoofd, Minder boosheid, meer positiviteit, minder stress. De kans om dingen op te lossen. Bewust zijn van die voordelen kan het kind helpen om beter in zijn/haar vel te komen.

Wouter van Zon

Ik biedt hulp aan zorgmijdende cliënten en/of cliënten die een drempel over moeten om hulp te willen ontvangen in hun huis.

Barrie Blok

Het bieden van ondersteuning aan mensen die vanwege psychische problemen het thuis niet redden. En begeleiding nodig hebben om hun leven weer op de rails te krijgen.

Anne Bronzewijker

Graag sta ik naast de persoon met een hulpvraag en probeer ik samen en denkend vanuit mogelijkheden oplossingen te vinden. Laagdrempelig insteken met erkenning en begrip voor de ontstane situatie vind ik belangrijk. Samen toewerken naar een balans op praktisch, sociaal en psychisch gebied.

Mariël van Oosten

Ouderschap na scheiden, ouderbegeleiding, gezinsbegeleiding, (conflict)bemiddeling, ambulante begeleiding en groepstrainingen dappere Dino’s en stoere Schildpadden en Scheidingsatlas.

Saskia Pietersen

Gespecialiseerd gezinshulpverlener in ouderschap na scheiding en het stiefouderschap voor ouder en kind. Mijn insteek is luisteren naar de vraag en samen met de hulpvrager kijken naar mogelijkheden, passend bij de individu, het gezin, systeem of relatie. De samenwerking aangaan met betrokkenen met een helder doel voor ogen.

Beppie van den Hout

Ondersteunende en activerende begeleiding waar individuele aandacht en meedenken in oplossingen voorop staan. De cliënt in zijn waarde laten en naast de client staan vind ik belangrijk in mijn hulpverlening. Goed luisteren naar wat men nodig heeft en samen aan de doelen werken en de cliënt in zijn eigen kracht zetten.

Anita Poth

Als jij je verdrietig, angstig, boos of onzeker voelt kan ik je helpen om je breintaal én lichaamstaal beter te begrijpen zodat jij je emoties kunt verwerken en oplossen en je onbewuste patronen leert herkennen en veranderen zodat jij weer krachtig kunt voelen en nieuwe keuzes maakt die je blijvend helpen. Als jij vastloopt in relaties en opvoeding kan ik je/jullie helpen bij het begrijpen en verbeteren van communicatie waardoor je conflicten kunt voorkomen en oplossen en relaties met mensen om je heen zullen verbeteren. Als jij vastloopt in piekergedachten en angsten kan ik je helpen om dit patroon te doorbreken en te werken aan een mindset die je niet langer beperkt maar juist bij je past, ondersteunt en laat groeien. Ik luister en vraag door zodat ik goed aansluit bij jouw belevingswereld en we daardoor snel tot de kern van je probleem komen.

Andy Bos

Voor mij is het belangrijk om de persoon achter de problemen te blijven zien. Samen kijken naar mogelijkheden en waar nodig grijp ik in wanneer dit nodig is en altijd in samenspraak met de ander. Ik heb geen agenda behalve er te zijn als hulpverlener en daarbij open en direct te zijn in wat ik zie, denk en voel.

Nesrin Sakarya

Ik ben als zelfstandige werkzaam op het gebied van zorg/begeleiding en (job) coaching, zowel op psychosociaal als maatschappelijk vlak. Voor je in beweging kunt komen, is het belangrijk om jezelf te leren kennen, wat zijn jouw behoeften? Wat laat je zien wanneer je je goed voelt? Hoe ziet dat eruit op mindere dagen? Kortom, hoe laad jij je batterij op? Ik help je op weg naar inzicht en zelfmanagement. Vanuit daar kun jij vrijer bewegen, gaat het weer stromen en word je nieuwsgierig naar elke volgende stap. Dit allemaal in je eigen tempo, in kleine stappen. 


1 2 3