Over Streef naar Balans

Mijn naam is Janet Taal, ik ben een geboren helper met een zorgzaam en warm hart.  Mijn ervaring heeft me geleerd dat ieder mens uniek is en om een andere benadering vraagt. Door vanuit het oogpunt van de cliënt te kijken, begeleid ik mijn cliënten op een manier die voor hen werkt en bij hun past. Dit schept rust en balans voor de cliënt. Ik geef begeleiding op maat waarbij de cliënt centraal staat.

Kernwaarden
Er zijn een aantal kernwaarden waar ik waarde aan hecht tijdens de begeleidingsmomenten. Mijn begeleiding heeft een respectvolle houding naar de cliënt, waar wensen en mogelijkheden van de cliënt het uitgangspunt zijn. De begeleiding kenmerkt zich door een daadkrachtige en doelgerichte houding. Tijdens het begeleidingsmoment zorg ik voor veiligheid, duidelijkheid en structuur. Indien nodig wordt er tijdens een begeleidingsmoment gebruik gemaakt van methodieken, hulpboeken en coaching spellen als middel om bepaalde doelen te bereiken.

Doelen
Mijn doel is om het maximale uit de cliënt te halen, ondanks hun beperking zich maximaal te laten ontplooien en de regie over hun eigen leven kunnen laten voeren. Het versterkt de eigen waarde en zelfredzaamheid van de cliënt. Doelen worden in kleine stapjes gemaakt en op het tempo van de cliënt gedaan.

Janet Sempel-Taal
Janet Sempel-Taal
Telefoon: 06-52889348
Mail: streefnaarbalans@gmail.com
www.streefnaarbalans.nl

Almelo.