Bekijk ook onze andere categorieën

Onderwijs | werk | dagbesteding
Opvoeding | gezinsbegeleiding
Psychosociale hulpverlening
Robert Pieters
Robert PietersAmbulant begeleider
Ik bied begeleiding op maat. Dit betekent dat ik mijn werkwijze laat aansluiten op de wensen van de hulpvrager. Ik vind het hierbij belangrijk dat een hulpvrager zo zelfstandig mogelijk kan functioneren.
Lees meer
Manuela Allart
Manuela AllartAmbulant begeleider / verpleegkundige
ManuZorg biedt begeleiding in de thuissituatie en is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met Niet aangeboren hersenletsel (NAH), door te luisteren en samen te bespreken wat je nodig hebt om zo zelfstandig mogelijk te kunnen leven.
Lees meer
Jolien Wissink
Jolien Wissink Ambulant begeleidster (SKJ registratie)
Enthousiaste, integere, betrokken, no-nonsense (jeugd) hulpverlening op maat. Wat heb jij nodig, hoe ga jij dit bereiken en wat kunnen wij voor je doen?
Lees meer
Prashanti Janssens
Prashanti JanssensOndernemer, Dans- en bewegingscoach
Ronald Heukels en Prashanti Janssens hebben Het Buitenbos opgericht, gevestigd in het buitengebied van Rossum. Op deze plek met veel rust en natuur bieden wij dagbesteding, begeleiding en ondersteuning en kortdurend verblijf.
Lees meer
Antoon Alberts
Antoon AlbertsZelfstandige hulpverlener met als hulpmiddel sport en bewegen
Amtal ‘trainingen & coaching’, zelfstandige onderneming die zich inzet voor mensen die hulpbehoevend zijn en noodgedwongen moeten aankloppen bij hulpverlening. Begeleiding/ coaching doorgaans doormiddel van bewegen of sporten vanuit de oplossingsgerichte methodiek.
Lees meer
Ronald Heukels
Ronald HeukelsOndernemer, Maatschappelijk Werker
Ronald Heukels en Prashanti Janssens hebben Het Buitenbos opgericht, gevestigd in het buitengebied van Rossum. Op deze plek met veel rust en natuur bieden wij dagbesteding, begeleiding en kortdurend verblijf.
Lees meer
Erik Leuning
Erik LeuningAmbulant begeleider
Ieder mens is uniek en moet ook als zodanig benaderd worden. Uitgangspunt van mijn begeleiding is het uitbreiden van de vaardigheden om de zelfredzaamheid/zelfstandigheid te vergroten. (Maatwerk dus!)
Lees meer
Elvi zorg & ondersteuning
Elvi zorg & ondersteuningIndividueel (woon)begeleider/coach
Ambulante, individuele (24 uurs) begeleiding en coaching, op gebied van wonen, werken, vrijetijd en zelfredzaamheid. Uitgaande en ontdekken van talenten en kwaliteiten (eigen kracht) van de deelnemer, ouders en sociaal netwerk.
Lees meer