Linda Kienhuis

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept

Contact

Linda Kienhuis
Linda Kienhuis
Telefoon: 06-21883593
Mail: info@muzizo.nl
www.muzizo.nl

Enschede

Over Muzizo

Mijn naam is Linda Kienhuis. Ik heb passie voor muziek en zorg. Vandaar dat ik sinds maart 2013 mijn eigen praktijk ‘Muzizo’ gestart ben waarbij ik ambulante begeleiding bied in Enschede en omgeving Twente. Anderen omschrijven mij als: sociaal, creatief, betrokken, doelgericht en ambitieus.

Mensen zijn gewend om via woorden contact met elkaar te maken. Voor iemand met een vorm van autisme of een verstandelijke beperking is dit lang niet zo vanzelfsprekend. Daarom wordt er binnen de begeleiding veel gebruik gemaakt van muziek om vaardigheden op sociaal, emotioneel of cognitief gebied meer eigen te maken waardoor het functioneren in het dagelijks leven gemakkelijker wordt. Niet het praten, maar het doen en ervaren staat centraal in de begeleiding.
Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen met een vorm van autisme.

Muzizo werkt cliëntgericht en benadert de cliënt vanuit zijn/haar kracht. Daarnaast stimuleert Muzizo het betrekken van het gezin bij de begeleiding. Op deze manier kan hetgeen wat geleerd is, makkelijker vertaald worden naar het dagelijks leven.