Over Muzizo

Mijn naam is Linda Kienhuis. Ik heb passie voor muziek en zorg. Vandaar dat ik sinds maart 2013 mijn eigen praktijk ‘Muzizo’ gestart ben waarbij ik ambulante muziektherapie bied in Enschede en omgeving Twente. Anderen omschrijven mij als: sociaal, creatief, betrokken, doelgericht en ambitieus.
Mensen zijn gewend om via woorden contact met elkaar te maken. Voor iemand met een vorm van autisme of een verstandelijke beperking is dit lang niet zo vanzelfsprekend.
Muziektherapie is een ervaringsgerichte vorm van hulpverlening waarbij via muzikale middelen aan verschillende doelen kan worden gewerkt. Deze doelen kunnen betrekking hebben op emotioneel, cognitief, sociaal of motorisch gebied. Niet het praten, maar het doen en ervaren staat centraal in de therapie.

Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen met een vorm van autisme.
Muzizo werkt cliëntgericht en benadert de cliënt vanuit zijn/haar kracht. Daarnaast stimuleert Muzizo het betrekken van het gezin bij de therapie. Op deze manier kan hetgeen wat geleerd is, makkelijker vertaald worden naar het dagelijks leven.

Linda Kienhuis
Linda Kienhuis
Telefoon: 06-21883593
Mail: info@muzizo.nl
www.muzizo.nl

Enschede