Over Lidy Damhuis

Ik heb een verpleegkundige achtergrond en heb vele jaren als sociaal psychiatrisch verpleegkundige gewerkt bij verschillende intramurale en ambulante instellingen in de geestelijke gezondheidszorg.
Na Gerontisch welzijnswerk te hebben gestudeerd heb ik in verschillende Gemeentes als ouderenadviseur gewerkt. Door mijn ruime ervaring en kennis op het gebied van ouderen met psychische en/of psychiatrische aandoeningen kan ik kwalitatief goede hulp bieden aan zelfstandig wonende ouderen in hun thuissituatie.

Ouderen met psychische en/of psychiatrische aandoeningen zoals depressie, angst gedragsproblemen en psychotische klachten kan samengaan met andere beperkingen, ongunstige sociale omstandigheden of verminderde zelfredzaamheid waardoor er soms een complexe situatie kan ontstaan en het zelfstandig functioneren in gevaar komt. Ook familie en mantelzorgers , maar ook hulpverleners ervaren de problematiek betreffende deze oudere regelmatig als complex. Het doel is dan ook om met behulp van goede en specialistische begeleiding aan deze kwetsbare ouderen en hun omgeving het thuis wonen toch mogelijk te maken.

Lidy Damhuis
Lidy Damhuis
Telefoon: 0653126855
Mail: lidydamhuis@gmail.com

Lansinkweg 106, 7553AM Hengelo