Over A.W.M. Janssen

Hallo, fijn om u te mogen ontmoeten.

Mijn naam is Andy Janssen, woonachtig in Hengelo(OV). Geboren in 1982 te Venray.

Als maatschappelijk werker ondersteun/begeleid ik mensen met een lage sociale redzaamheid en/of een licht verstandelijke beperking en mensen met een psychiatrische aandoening en/of een verslaving. Hierbij is het de bedoeling dat jij als mens zo zelfstandig mogelijk kan blijven functioneren en zelf zoveel mogelijk de regie in eigen handen houdt.

Ik werk op basis van gelijkwaardigheid, eerlijkheid, respect en wederzijds vertrouwen.

Sinds 2012 ben ik werkzaam binnen de sector Zorg en Welzijn. Hierin heb ik veel ervaring opgedaan in de woonbegeleiding, gezinsbegeleiding, triple problematiek, psychiatrie, verslavingszorg en het werken met mensen, welke een licht verstandelijke beperking (LVB).

Als GGZ-agoog (geestelijke gezondheidszorg) heb ik kennis van psychiatrische stoornissen en verslavingen en werk ik vanuit een biopsychosociale visie. Het uitgangspunt van deze visie is de balans vinden in de combinatie van somatisch, psychische, cognitieve en sociale (omgevings)factoren.

Als coach ondersteun ik je graag bij jou levensvragen, belemmeringen en andere gedragingen waar jij last van ervaart, maar onbewust toch mee doorgaat.

Ik coach jou zodat jij verder kunt groeien, je potentieel ten volle kunt gaan benutten en met meer plezier in je werk en je leven kunt gaan staan. Ik help je vooral bij het vinden van jou eigen antwoorden.

Optimisme, kritisch, gedreven, veelzijdig en gezelligheid zijn kernwoorden die uitstekend bij mij passen. Betrokken en sociaal, maar toch vanuit een professionele benadering.

Mensen die hulp en/of ondersteuning nodig hebben, verdienen de aandacht, juist dat is wat ik hen graag bied. Oplossings- en resultaatgericht samenwerken.

Andy Janssen
Andy Janssen
Telefoon: 06 34 27 36 76

Mail: awmjanssen@outlook.com
www.awmjanssen.com