Bekijk ook onze andere categorieën

Woonbegeleiding | zelfstandigheid
Onderwijs | werk | dagbesteding
Opvoeding | gezinsbegeleiding
Lizet Kool
Lizet Koolambulant begeleider
Individuele begeleiding aan mensen met een –lichamelijke- beperking, psychische problemen, opvoedproblemen, verslavingsproblemen, schulden etc. vanuit het standpunt dat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan blijven functioneren.
Lees meer
Wouter van Zon
Wouter van Zonambulant begeleider GGZ / coach bij verzamelproblematiek
Hove Begeleiding biedt hulp aan ( volwassen) cliënten die over een drempel moeten om zorg te aanvaarden. Hove Begeleiding is gespecialiseerd in hulp bij verzamelproblematiek.
Lees meer
Manon Preuter
Manon PreuterAmbulant begeleider, psychosociaal therapeut, reintegratieconsulent
PSW Twente biedt laagdrempelige begeleidingstrajecten, waarbij de cliënt (en de directe leefomgeving) en zijn/ haar hulpvraag centraal staat. Gelijkwaardigheid, afstemming, openheid, eerlijkheid en wederzijds respect staan hoog in het vaandel binnen de visie van de begeleider.
Lees meer
Alice Dunsbergen
Alice DunsbergenBeeldend Therapeut
Bij beeldende therapie gaat het niet om mooie dingen maken, maar dat jij bezig bent. Door te werken met je handen, ervaar je wie je bent en werk je aan je persoonlijke doelen
Lees meer
Andy Janssen
Andy JanssenGGZ agoog/Maatschappelijk Werker/Coach
Als maatschappelijk werker ondersteun/begeleid ik mensen met een lage sociale redzaamheid en/of een licht verstandelijke beperking en mensen met een psychiatrische aandoening en/of een verslaving.
Lees meer
Nesrin Sakarya
Nesrin Sakarya(job) coach / autismecoach
Uw Welzijnplus is een coaching bureau welke gespecialiseerd is in het coachen en begeleiden van mensen met autisme en ADHD.
Lees meer
Daphne Voorhuis
Daphne Voorhuisambulant begeleidster GGZ / Toegepast Psycholoog
zie www.voorhuis-smd.nl
voor professionele en laagdrempelige ondersteuning en begeleiding op het gebied van zelfredzaamheid, participatie, verbeteren kwaliteit van leven
– als het niet vanzelf gaat –
Lees meer
Anne Bronzewijker
Anne BronzewijkerMaatschappelijk werker
Gedreven, toegankelijke en daadkrachtige maatschappelijk werker. Ervaring in het werken met gedragsproblematiek, sociaal emotionele problemen, psychogeriatrie en in het werken met ernstig slechtziende en blinde mensen soms gecombineerd met slechthorendheid of NAH.
Lees meer
Jeroen Moorman
Jeroen MoormanWeerbaarheidstrainer en Gedragscoach
Met een enthousiaste, betrokken en persoonlijke aanpak leer ik jongeren door middel van zelfreflectie te kijken naar hun eigen krachten en persoonlijke drijfveren om vanuit daar te handelen.
Lees meer
Elvi Hond&coaching
Elvi Hond&coaching Dog Assisted Coach
Een psychosociale (getrainde) hond is altijd eerlijk, spiegelt je gedrag, is een maatje die nooit (ver)oordeelt. Samen met je (Dog Assisted) coach, ervaar jij je krachten/belemmeringen en pakt deze samen aan!
Lees meer
Robbert Noordhoek
Robbert NoordhoekErvaringsdeskundig en gecertificeerd autismevriendelijk coach en begeleider
De Doortrapper coacht en begeleidt mensen uit Twente die een vorm van autisme of ADHD hebben
Lees meer