Over Just Solve It

Ik ben Sandra de Jong, gediplomeerd HBO maatschappelijk werker en Post HBO Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar (I.A.G.). Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het Speciaal Onderwijs en als maatschappelijk werker. Aansluitend ben ik de opleiding tot basis- en scheidingsmediator gaan volgen en heb ik veel ervaring opgedaan in situaties waarbij mensen een conflict hebben.

Sinds mijn vroege jeugd ben ik bezig met paarden en na een kennismaking met Paardencoaching ben ik geraakt door de mogelijkheden die de Paardencoaching mensen biedt. Ik combineer nu mijn werk deels met de inzet van Paardencoaching en ervaar dat het voor cliënten heel concreet en inzichtelijk is waardoor middels Paardencoaching de kern van de problematiek al snel duidelijk is. Vervolgens kan een start gemaakt worden naar de vertaalslag naar het dagelijks leven waardoor cliënten concrete handvatten krijgen in het om leren gaan met hun specifieke problematiek/hulpvraag.

Het aanbod van Just Solve It is mede gebaseerd op de coaching met paarden maar ook op het gebied van ambulante begeleiding, gezinsbegeleiding en hulpvragen op het gebied van onderwijs en zorg . De hulpvraag kan vertaald worden naar het dagelijks leven waarbij ondersteuning op persoonlijk vlak wenselijk is.

Sandra de Jong
Sandra de Jong
Telefoon: 06 104 759 44
Mail: sandra@justsolveit.nl
justsolveit.nl