Over Verander-ing

Mijn naam is Ingeborg Munsterman – van der Poll , ik woon in Almelo, ben 35 jaar mijn bedrijf heet Verander-ing.

Ik bied ambulante begeleiding aan (met name jongvolwassen) clienten vanaf 16 jaar. Ik begeleid clienten op een laagdrempelige manier, waardoor de client ook snel vertrouwen krijgt in de hulpverlening. Voldoende tijd nemen en hebben, oprechte aandacht en gelijkwaardigheid staan bij mij voorop. Wanneer er vertrouwen is, bereik je volgens mij meer en sneller resultaat en dit is dus altijd stap 1 van de samenwerking tussen mij en de client.

Ik ben als ZZP’er in de zorg gestart in 2015, na ruim 10 jaar werkervaring in de GGZ/jeugdzorg. Ik heb een SPH diploma en ook een erkend coachingsdiploma behaald. Ik vind hulpverlening en mensen begeleiden het mooiste werk dat ik me kan voorstellen, maar wil het wel graag op mijn manier doen, vandaar dat ik als ZZP’er werk.  Mijn motto is: “Ik ben wie ik ben en jij mag zijn wie jij bent!”

Ik geloof er in dat iedereen graag zo zelfstandig mogelijk wil zijn, zelf wil doen wat hij zelf kan en het liefst zonder hulpverlening zou willen leven. Maar, ik geloof ook dat het soms wel beter is om toch een tijdje hulpverlening te hebben, als het echt niet meer lukt. Ik vind dat ik het mooiste werk heb op het moment dat ik dan voor iemand wat kan betekenen, iemand kan zien groeien en ontwikkelen en vervolgens zijn leven weer zelfstandig zien leiden.

Ingeborg Munsterman – van der Poll
Ingeborg Munsterman – van der Poll
Telefoon: 06-12605116
Mail: ingeborg@verander-ing.nl
www.verander-ing.nl

Almelo