Bekijk ook onze andere categorieën

Woonbegeleiding | zelfstandigheid
Onderwijs | werk | dagbesteding
Psychosociale hulpverlening
Monique Wienk
Monique WienkCoaching en begeleider kind, puber en jongvolwassene, ambulant begeleider
Ik bied individuele ondersteuning aan kinderen, pubers en jongvolwassenen. Ik reik laagdrempelige, praktische handvatten aan om ‘problemen’ op te lossen, waarbij positieve aandacht, je op je gemak voelen en humor belangrijke voorwaarden zijn.
Lees meer
Lydia van Haren
Lydia van HarenOpvoedondersteuner/gezinsbegeleider
Ik bied opvoedondersteuning in gezinnen die te maken hebben met een niet-vanzelfsprekende ontwikkeling van hun kind(eren). Samen met ouders formuleer ik haalbare doelen en zoek waar mogelijk naar praktische oplossingen.
Lees meer
Anieke ter Brake
Anieke ter BrakeBegeleider/Coach
Gaat uw kind niet naar school? Kan uw kind moeilijk met zijn of haar emoties omgaan? Vindt uw kind het moeilijk om contact te maken met andere kinderen? Of mag uw kind wel meer voor zichzelf opkomen?
Lees meer
Fons Haarhuis
Fons Haarhuishulpverlener/ambulant begeleider
Twentse zorg biedt begeleiding naar: zelfstandig wonen voor mensen met alcohol- en drugsverslaving
Lees meer
Leonore van der Burg
Leonore van der BurgHBO-verpleegkundige
Als begeleider werk ik bij gezinnen met diverse hulpvragen en complexe situaties op alle leefgebieden. Ik ondersteun mensen met diverse problematieken zoals psychiatrisch, verstandelijk, en lichamelijk beperkt.
Lees meer
Christel Visser
Christel VisserTalentbegeleider
Ontwikkelen is groeien naar vrijheid en zelfstandigheid door optimaal je eigen talenten en mogelijkheden in te zetten. Ik ondersteun dit proces met een positieve manier van coachen en begeleiden voor kinderen, ouders en professionals.
Lees meer