Over ACTOO-Twente

Wanneer je merkt dat je studie niet zo loopt zoals jij graag wil, kan het zijn dat jouw autisme daaraan ten grondslag ligt. Zo krijg je bijvoorbeeld jouw studie niet goed georganiseerd of gepland. Ook kan het zijn dat er op school weinig bekend is over jouw specifieke hulpbehoefte. Of het loopt op je werk niet prettig omdat er veel onbegrip of onduidelijkheid is over de werksituatie waarbij jij je prettig voelt. Samen met jou ga ik op zoek naar realistische en haalbare handvatten en/of adviezen waarmee jij en/of jouw docent direct verder kan!

Het unieke in mijn manier van begeleiden is dat er vanuit jouw talenten wordt gewerkt. Door hier bewust van te worden en om deze bij jou te versterken zul je merken dat je tot meer in staat bent dan dat je in eerste instantie wellicht dacht. Je zult misschien ontdekken dat wat eerst een dood spoor leek te zijn, opeens een nieuwe weg naar nieuwe mogelijkheden blijkt te zijn!

Belangrijke ingrediënten in mijn manier van werken zijn humor, relativerend vermogen, respect en waardering voor jou als mens.

Het blijkt vaak dat wanneer de opvoeding en/of ontwikkeling van een kind niet vanzelf-sprekend verloopt de gevolgen hiervan behalve in het gezin ook op school te merken zijn. Omgekeerd zie ik regelmatig dat wanneer het op school niet goed gaat, dit er soms toe leidt dat het thuis ook niet lekker loopt. Omdat zowel Lydia van Haren als ik ons dit terdege realiseren, werken wij vanaf 2010 samen vanuit onze praktijk ACTOO-Twente. ACTOO-Twente combineert zo op beide gebieden veel kennis en ervaring en worden er goede, praktische en vooral haalbare handelingsadviezen gegeven op een breed terrein. Binnen de individuele begeleiding werkt ACTOO-Twente o.a. volgens de principes van het NLP (Practitioner gediplomeerd) en/of de Transactionele Analyse (Master TA). Tevens is ACTOO-Twente officieel erkend als Matrix-coach en beelddenkspecialist.

Peter Norder
Peter Norder
Telefoon : 06 43013535
Mail: peternorder@actoo-twente.nl
www.actoo-twente.nl

Enschede