Over WIENK, Weerbaar, Inlevend en Krachtig

Monique Wienk – Ik begeleid kinderen, pubers en jongvolwassenen om tot een oplossing te komen bij ongewenst gedrag of als hij of zij niet lekker in zijn/haar vel zit. Samen stellen we doelen en zetten we de talenten in om vooruit te gaan. We kijken niet teveel terug naar het verleden, maar bouwen aan een toekomst vol zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Boos?

Het laat zien dat je voor jezelf op kan komen, maar luisteren ze ook naar je? Hoe kan je de boosheid omzetten in ander, zinvoller gedrag?

Bang?

Angst beschermt je. Maar hoe kun je er voor zorgen dat het je niet belemmert?

Fouten maken?

Laat maar eens zien wat je wel kunt en dan zoeken we samen wat je er nog bij kunt leren.

Ik ben er voor het kind én de ouders, om vanuit de huidige situatie te ontdekken welke mogelijkheden er zijn en positieve verandering te brengen.

Het kan zijn dat er iets veranderd is in de gezinssituatie, waardoor het kind zich niet fijn voelt. In het geval van een scheiding bijvoorbeeld; daar heeft een kind bijna altijd last van. We kunnen dan met hele ‘systeem’ aan de slag gaan en de ouders betrekken bij het coachingstraject. Ik ben altijd open en duidelijk naar de ouders en voer gesprekken met ouders als daar behoefte aan of aanleiding voor is.

                      “ZELFVERTROUWEN IS DE BASIS VAN GEDRAG”

Voor meer informatie: www.kindenpubercoaching.nl

Monique Wienk
Monique Wienk
Telefoon: 06-53556425
Mail: monique@kindenpubercoaching.nl
www.kindenpubercoaching.nl

Enschedesestraat 111, 7574 AB Oldenzaal